WWW.MICHIELVANDERBRUGGE.COM

Foto's, Video s' en overige publicaties

 

Veel foto's en video's zijn er in het verleden al gemaakt, die eigenlijk in de vergetelheid of oude schoenendoos verdwenen zijn.

 

Om deze reden is deze pagina opgezet om toch het geen dat bijna vergeten is en dat ik met de bezoekers van mijn site wil delen hier plaatst. Foto's en video's van toen en nu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Op www.StadsradioZoetermeer.nl ben ik iedere zondagmiddag tussen 16:00 en 18:00 uur te beluisteren met het programma DoucheCo, een Douche vol met disCo, In de programma kun je luisteren naar zowel oude als nieuwe relaises uit de Italo Disco en Hi-NRG scene. Dit programma presenteer ik samen met Menno Schut en indien hij verhinderd is met Gwen de Bats.

 

 

 

 

Foto's

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Op www.RadioStadDenHaag.com ben ik

iedere zondagavond tussen 20:00 en 23:00 uur actief, Hier presenteer ik met verschillende (oud) radio Stad Den Haag medewerkers een avond lang een programma dat doet denken aan de historische radio Stad Den Haag periode.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

MEER FOTO'S

Video's

 

 

 

Op Omroep West ben ik iedere woensdagavond tussen 20:00 en 22:00 uur samen met Gwen de Bats te horen in het radioprogramma "Stad Marathon".

 

In dit programma laten we de populaire muziek uit de tijd van Radio Stad Den Haag en discotheek de Marathon (de 80's) herleven.

www.OmroepWest.nl

Copyright © 2010 - 2013 All Rights Reserved by www.MichielvanderBrugge.com